Sobremesa de gelatina

Sobremesa de gelatina

4.6 24 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 7 godz.
15 doses

Składniki

  • água
    2500 g
  • gelatina em pó de morango (1 saqueta)
    85 g
  • gelatina em pó de papaia (1 saqueta)
    85 g
  • gelatina em pó de groselha (1 saqueta)
    85 g
  • gelatina em pó de limão (1 saqueta)
    85 g
  • gelatina em pó de abacaxi (2 saquetas)
    170 g
  • leite condensado
    370 g
  • natas
    200 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Białko 32 g
Kalorie 1013 kJ / 242 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...