Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2500 g água
- 85 g gelatina em pó de morango (1 saqueta)
- 85 g gelatina em pó de papaia (1 saqueta)
- 85 g gelatina em pó de groselha (1 saqueta)
- 85 g gelatina em pó de limão (1 saqueta)
- 170 g gelatina em pó de abacaxi (2 saquetas)
- 370 g leite condensado
- 200 g natas
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 1013 kJ / 242 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Serradura
5 Min
Bolo de bolacha
2h 25min
Doce da casa
2h 30min
Tarte de nata
8h
Semifrio de bolacha e ovos
4h
Gelatina arco-íris
7h
Mousse de chocolate branco e morangos
2h 10min
Mousse rápida de framboesa
15min
Tarte de caramelo e baunilha
3h
Trifle de alperce, iogurte de baunilha e palitos la reine
1h 30 min
Mousse de chocolate
3h 20min
Semifrio de bolacha
5h