
Urządzenia i Akcesoria
Sobremesa de gelatina
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 7 godz.
15 doses
Składniki
-
água2500 g
-
gelatina em pó de morango (1 saqueta)85 g
-
gelatina em pó de papaia (1 saqueta)85 g
-
gelatina em pó de groselha (1 saqueta)85 g
-
gelatina em pó de limão (1 saqueta)85 g
-
gelatina em pó de abacaxi (2 saquetas)170 g
-
leite condensado370 g
-
natas200 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
242 kcal /
1013 kJ
Białko
32 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
14 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Revista Junho 2018
29 Przepisów
Portugalia
Portugalia