Urządzenia i Akcesoria
Dip cheesecake
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
8 doses
Składniki
Creme de limão
-
folhas de gelatina neutra4
-
Água q.b. p/ hidratar
-
açúcar200 g
-
limões6
-
ovos5
-
manteiga140 g
Creme de queijo
-
açúcar80 g
-
natas200 g
-
queijo-creme300 g
-
limão só a raspa1
Molho
-
mirtilos300 g
-
açúcar50 g
-
Bolachas a gosto q.b. p/ servir
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
194.3 mg
Białko
8.1 g
Kalorie
2422 kJ /
578.9 kcal
Tłuszcz
39.3 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
22.9 g
Węglowodany
52.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista Junho 2018
29 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Cheesecake de limão
6 Std. 30 Min
Bolo de noz
45 Min
Trifle de choux com frutos vermelhos
1 Std. 20 Min
Aletria de coco
40 Min
Doce da casa
45 Min
Bolacha gigante
4 Std. 15 Min
Sangria de champanhe e morango
25 Min
Tarte de chocolate e praliné
1 Std. 15 Min
Soufflé de maracujá
30 Min
Aletria de laranja
40 Min
Sangria de vinho rosé com frutos silvestres
40 Min
Cheesecake de chocolate e caramelo
1 Std. 15 Min