Crocante de manteiga de amendoim

Crocante de manteiga de amendoim

4.3 15 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
30 unidades

Składniki

  • chocolate p/ culinária (ver dica)
    150 g
  • mistura de frutos secos (avelãs, nozes, amêndoas, etc.)
    70 g
  • farinha tipo 55
    350 g
  • fermento p/ bolos
    1 c. chá de
  • manteiga à temperatura ambiente
    220 g
  • açúcar mascavado
    100 g
  • flocos de aveia
    40 g
  • ovo
    1
  • leite condensado
    200 g
  • manteiga de amendoim
    70 g

Wartości odżywcze na 1 unidade

Kalorie 218 kcal / 0 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...