Urządzenia i Akcesoria
Pórkovo - bramborový nákyp
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porce
Składniki
-
80 gramů goudy na kousky
-
100 gramů vařené šunky na kousky
-
800 gramů vody
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
600 gramů brambor malých, neoloupaných, dobře umytých
-
800 gramů pórku (2-3 pórky), na kusy (15 cm)
-
50 gramů másla plus na vymazání
-
50 gramů hladká mouka
-
20 gramů hořčice
-
2 špetky čerstvě umletého černého pepře
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
20 g
Kalorie
1650 kJ /
395 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Od jara do zimy
66 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Perlové rýžovo-masové kuličky
2 godz.
Zeleninovo-bramborový salát s kuřecím masem a bylinkovou smetanou
1 godz. 15 min
Bílé fazole se zakysanou smetanou a pórkem
20 min
Studená okurková polévka
2 godz. 15 min
Lasagne s kysaným zelím
1 godz. 50 min
Sýrová terina s brokolicí a čerstvým špenátem
4 godz. 45 min
Bramborová tortilla s medvědím česnekem
1 godz.
Rybí polévka s pórkem
35 min
Těstoviny s fenyklem a rajčatovou omáčkou
45 min
Extra výživná vegetariánská polévka
30 min
Zabijačková černá polévka
35 min
Dýňová frittata s petrželovým dipem
40 min