Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 gramů goudy, na kousky
- 100 gramů vařené šunky, na kousky
- 800 gramů vody
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 600 gramů brambor, malých, neoloupaných, dobře umytých
- 800 gramů pórku (2-3 pórky), na kusy (15 cm)
- 50 gramů másla, plus na vymazání
- 50 gramů hladké mouky
- 20 gramů hořčice
- 2 špetky čerstvě umletého černého pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1650 kJ / 395 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hanácká trošková polévka
8h 55 min.
Jehněčí špízy s omáčkou charmoula a bramborami s rozmarýnem
40 Min
Bramborový salát s vejci a majonézou
1h 30min
Drožďová pomazánka
15min
Ragú z kapra, paprik a rajčat
30 Min
Jarní kuřátko v páře s quinou
1h 30min
Kuře na kari s olivami
50 Min
Kuřecí stehna na červeném víně a na houbách
45 Min
Fenyklová polévka se sýrem
35min
Špenátový quiche s kandovanou citrónovou kůrou
1 Std. 20 Min
Čínská polévka s krevetovými kuličkami
20min
Čočkovo-dýňový guláš
1 Std.