Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
300
gramů platýze
lub 300 gramů candáta, filetů, s kůží - 1 špetka soli podle chuti
- 1 špetka mletého černého pepře podle chuti
- 1 šalotka na kousky
- 400 gramů cukety na kousky (2-3 cm)
- 1 svazek čerstvé bazalky
- 40 gramů extra panenského olivového oleje plus podle potřeby
- 100 gramů bílého vína, suchého
- 30 gramů hladké mouky
- 800 gramů vody
- 1 čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
- 30 gramů parmazánu, strouhaného
- 2 polévkové lžíce bazalkového pesta
- 8 plátků chleba Pumpernickel, opečeného
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1170 kJ / 279 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 17 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brokolicová pomazánka
15 menit
Hummus s pečenou paprikou
5 menit
Plněná rajčata
25 min
Zeleninová kapsa
45 min
Mrkvovo-kokosové smoothie
10 min
Vepřová terina s nádivkou z kachních prsou a jater
Ninguna valoración
Polévka červená z řepy
35 min
Parmazánová polévka s rýží
25 min
Listový salát s jablky a čedarem
25 min
Špenátová polévka s pomerančem a mrkví
25 min
Letní zeleninová pizza (bezlepková)
1h 50min
Hráškový krém s bazalkou
20 min