Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di olio di semi di girasole
- 60 g di aceto balsamico
- 50 g di sciroppo di acero
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 130 g di mirtilli freschi, lavati
- ¼ di cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 3204 kJ / 772 kcal
- Białko
- 1.6 g
- Węglowodany
- 56 g
- Tłuszcz
- 60 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vellutata di zucca allo yogurt greco
50min
Vellutata di indivia belga con pere caramellate e coriandolo (di Mirko Ronzoni)
50min
Piadine burro e erbe
35min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30min
Gelato di fagioli azuki
11 Std. 10 Min
Paté di lenticchie rosse al curry
4h 10min
Canapè con patè di asparagi
5h 30min
Pesto alle erbe aromatiche
10min
Purè di carciofi e tofu
20min
Pane dolce con frutta secca
2h
Tacchino in salsa tonnata allo yogurt
2h
Salsa di cipolle al balsamico
35min