![Rote Bete-Joghurt-Dip Rote Bete-Joghurt-Dip](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/257596.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 Stängel Dill, abgezupft
- 100 g Gewürzgurken, in Stücken
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Öl
- 400 g Rote Bete, gegart, in Stücken
- 150 g Sahnejoghurt
- ½ TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 617 kJ / 147 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rote-Bete-Creme mit Meerrettich
25 min
Brokkolisalat mit Pinienkernen
10min
Brokkoli-Radieschen-Salat
15min
Avocado-Hüttenkäse-Dip
15min
Paprika-Dip
50 Min
Möhren-Rucola-Dip
40min
Rote-Bete-Walnuss-Aufstrich
15min
Avocado-Bärlauch-Dip
10min
Avocado-Dip
10min
Avocado-Kräuter-Butter
10min
Basilikum-Parmesan-Creme
5 min
Gemüsesticks mit Feta-Minz-Dip
25 min