Rote Bete-Joghurt-Dip
TM5 TM31 TM6

Rote Bete-Joghurt-Dip

3.7 (34 oceny)

Składniki

  • 6 Stängel Dill, abgezupft
  • 100 g Gewürzgurken, in Stücken
  • 1 rote Zwiebel, halbiert
  • 1 Knoblauchzehe
  • 20 g Öl
  • 400 g Rote Bete, gegart, in Stücken
  • 150 g Sahnejoghurt
  • ½ TL Salz
  • 5 Prisen Pfeffer

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
617 kJ / 147 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
11 g
Tłuszcz
8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy