Auberginen-Mandel-Dip
TM6 TM5

Auberginen-Mandel-Dip

3.7 (50 ocen)

Składniki

  • 40 g Mandeln, blanchiert
  • 4 Knoblauchzehen
  • 200 g Auberginen, in Stücken
  • 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen zum Garnieren
  • 100 g Wasser
  • 1 TL Salz
  • 25 g Zitronensaft
  • 70 g Naturjoghurt
  • 2 Prisen Pfeffer

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
325 kJ / 78 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
4 g
Tłuszcz
6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy