
Urządzenia i Akcesoria
Creme de mandarina e panacota de amêndoa
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 45 min
12 unidades
Składniki
Creme de mandarina
-
mandarina cortada em quartos650 g
-
açúcar50 g
-
amido de milho30 g
Panacota de amêndoa
-
folhas de gelatina neutra2
-
Água q.b. p/ hidratar
-
natas400 g
-
licor de amêndoa amarga90 g
-
vagem de baunilha (só as sementes)1
Wartości odżywcze na 1 unidade
Kalorie
183.2 kcal /
766.6 kJ
Białko
1.7 g
Tłuszcz
12.6 g
Węglowodany
15.3 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Sód
15.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Mamma Mia
11 Przepisów
Portugalia
Portugalia