Creme de mandarina e panacota de amêndoa

Creme de mandarina e panacota de amêndoa

4.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 45 min
12 unidades

Składniki

Creme de mandarina
  • mandarina cortada em quartos
    650 g
    650 g tangerina, cortada em quartos
  • açúcar
    50 g
  • amido de milho
    30 g
Panacota de amêndoa
  • folhas de gelatina neutra
    2
  • Água q.b. p/ hidratar
  • natas
    400 g
  • licor de amêndoa amarga
    90 g
  • vagem de baunilha (só as sementes)
    1

Wartości odżywcze na 1 unidade

Kalorie 183.2 kcal / 766.6 kJ
Białko 1.7 g
Tłuszcz 12.6 g
Węglowodany 15.3 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 7.7 g
Sód 15.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...