Creme de mandarina e panacota de amêndoa
TM6 TM5 TM31

Creme de mandarina e panacota de amêndoa

4.0 (1 ocena)

Składniki

Creme de mandarina

  • 650 g mandarina cortada em quartos
    lub 650 g tangerina cortada em quartos
  • 50 g açúcar
  • 30 g amido de milho

Panacota de amêndoa

  • 2 folhas de gelatina neutra
  • Água q.b. p/ hidratar
  • 400 g natas
  • 90 g licor de amêndoa amarga
  • 1 vagem de baunilha (só as sementes)

Wartości odżywcze
na 1 unidade
Kalorie
766.6 kJ / 183.2 kcal
Białko
1.7 g
Węglowodany
15.3 g
Tłuszcz
12.6 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Błonnik
1.1 g
Sód
15.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy