Pastel de chocolate
TM5 TM31 TM6

Pastel de chocolate

4.2 (50 ocen)

Składniki

  • 6 claras de huevo
  • 1 pizca de sal fina
  • 200 g de azúcar
  • 6 yemas de huevo
  • 150 g de mantequilla sin sal, en trozos a temperatura ambiente
  • 250 g de chocolate amargo, en trozos pequeños
  • 50 g de harina

Wartości odżywcze
na 1 rebanada
Kalorie
1334 kJ / 319 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
30 g
Tłuszcz
20 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy