Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 claras de huevo
- 1 pizca de sal fina
- 200 g de azúcar
- 6 yemas de huevo
- 150 g de mantequilla sin sal, en trozos a temperatura ambiente
- 250 g de chocolate amargo, en trozos pequeños
- 50 g de harina
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1334 kJ / 319 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
El mejor pastel de chocolate
1h
Galletas glaseadas
1h 30min
Pastel triple chocolate en capas
2h 30min
Pastel de chocolate
45min
Pastel de fresas con chocolate
1h 30min
Pastel de zanahoria
1h 30min
Galletas de mantequilla
50 Min
Pastel de chocolate con avellanas
2 Std. 40 Min
Bizcocho de chocolate
1h 40min
Galletas de mantequilla
50 Min
Bizcocho de chocolate sin harina
40min
Pastel de chocolate y almendras
25min