Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 90 g de pan rallado (casero de preferencia)
- 160 g de leche
- 150 g de cebolla cortada en cuatro
- 150 g de pimentón cortado en cuatro y sin pepas
- 40 g de aceite de oliva
- 300 g de tocino laminado
- 600 g de carne molida (p.ej: posta o asiento)
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharada de orégano
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 2 huevos crudos
- 1 cucharadita de perejil fresco picado
- 4 huevos duros pelados
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1583 kJ / 378 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 24 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Charquicán con charqui
1h 10min
Cremoso de mote
1h 20 min
Budín de atún
50min
Porotos granados con mazamorra
1h 15 min
Queque de zanahoria y naranja
2h 15min
Chupe de locos
1h 20 min
Lasaña de carne mechada
3h 5min
Pasta de ave palta y ave pimentón
35 Min
Queque clásico
1h 20 min
Pastelera de choclo
1h
Plateada al jugo
3h 40min
Pebre
20 min