Focaccia di Mandorla
TM5 TM31 TM6

Focaccia di Mandorla

3.8 (4 oceny)

Składniki

  • 220 g Mandeln, blanchiert
  • 210 g Zucker
  • 120 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
  • 220 g Butter, weich, in Stücken
  • 1 Vanilleschote
  • 400 g Milch
  • 6 Eigelb (Kl. M)
  • 30 g Speisestärke
  • 1 TL Puderzucker

Wartości odżywcze
na 1 Stück
Kalorie
1561 kJ / 372 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
42 g
Tłuszcz
19 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy