Urządzenia i Akcesoria
Focaccia di Mandorla
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
12 Stücke
Składniki
-
Mandeln, blanchiert220 g
-
Zucker210 g
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten120 g
-
Butter weich, in Stücken220 g
-
Vanilleschote1
-
Milch400 g
-
Eigelb (Kl. M)6
-
Speisestärke30 g
-
Puderzucker1 TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
5 g
Kalorie
1561 kJ /
372 kcal
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Focaccia mit Sardellen
1 godz. 45 min
Frühlingsrollen Italian Style
50 min
Zitronenkuchen
2 godz.
Karamellcreme (Flan)
3 godz.
Blitz-Cassata
20 min
Crostata mit Vanillecreme
2 godz.
Focaccia mit Käse-Oliven-Creme
2 godz. 10 min
Neapolitanischer Kranz
2 godz. 15 min
Cannoli (Die Sopranos)
1 godz. 30 min
Kirsch-Clafoutis
30 min
Focaccia Verde
2 godz. 20 min
Apfeltarte
1 godz.