Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de puerro (solo la parte blanca) en rodajas
- 2 zanahorias (aprox.150 g) en rodajas gruesas
- 50 g de aceite de oliva
- 150 g de chorizo de guisar en rodajas
- 750 g de caldo de pollo
- 200 g de patatas (en trozos pequeños)
- 1 hoja de laurel seca
- 800 g de garbanzos cocidos (en conserva) (lavados y escurridos)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1212 kJ / 290 kcal
- Białko
- 12.6 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 18.1 g
- Błonnik
- 8.3 g
Alternatywne przepisy
Patatas guisadas con huevos
45min
Patatas guisadas con arroz y morcilla de Burgos
50min
Garbanzos con chistorra
40min
Alubias con bacalao
30min
Guiso de judías pintas con arroz
40min
Lentejas con arroz
40min
Lentejas guisadas
50min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30min
Garbanzos con arroz
35min
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
45min
Judías blancas a la hortelana
45min
Judías blancas con espinacas al azafrán
25min