
Urządzenia i Akcesoria
Curry-Ketchup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
900 Gramm
Składniki
-
Zwiebeln (200 g), halbiert4
-
Knoblauchzehen2
-
Olivenöl3 EL
-
Tomatenmark200 g
-
Curry mittelscharf3 - 4 EL
-
brauner Zucker60 g
-
Salz1 EL
-
Pfeffer4 Prisen
-
Apfelessig80 g
-
Apfelsaft900 g
-
Cayenne-Pfeffer1 Prise
Wartości odżywcze na 100 Gramm
Kalorie
179 kcal /
749 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
33 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
829 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ESSEN & TRINKEN 4/2017
45 Przepisów
Niemcy
Niemcy