Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g amêndoa s/ pele
- 200 g chocolate p/ culinária partido em pedaços
- 100 g chocolate de leite partido em pedaços
- 50 g natas
- Cacau em pó q.b. p/ envolver
- Açúcar em pó q.b. p/ envolver
- Wartości odżywcze
- na 1 unidade
- Kalorie
- 0 kJ / 58 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Temperar chocolate
15 Min
Sal de salva e lima
24 Std.
Trufas de noz e café
4h 20min
Macarons cor-de-rosa com ganache de morango
2 Std. 30 Min
Trufas de café com leite condensado
9 godz.
Trufas de chocolate e menta
2 Std. 20 Min
Crackers de sementes
35 Min
Bombons de avelã
50 Min
Trufas de chocolate branco
8 godz.
Nogat de amendoim
20 Min
Bolachas ovo da Páscoa
1j 30 menit
Salada de quinoa com bimis e molho tahini
25 Min