Pudim de crepes com bolonhesa e espinafres

Pudim de crepes com bolonhesa e espinafres

2.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 doses

Składniki

Recheio
  • queijo parmesão
    50 g
  • alho
    5 dentes de
  • azeite
    60 g
  • espinafres descongelados
    600 g
  • sal
    2 ½ c. chá de
  • pimenta
    3 pitadas de
  • noz-moscada
    1 pitada de
  • cebola cortada em pedaços
    150 g
  • cenoura
    80 g
  • carne picada
    500 g
  • tomate em pedaços
    200 g
  • concentrado de tomate
    15 g
  • orégãos
    2 c. chá de
  • leite
    1000 g
  • farinha
    120 g
  • manteiga
    50 g
  • mostarda
    1 c. chá de
Crepes
  • manteiga mais q.b. p/ untar
    120 g
  • leite
    750 g
  • sal
    1 c. chá de
  • farinha de trigo
    300 g
  • ovos
    3

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 798.6 kcal / 3341.2 kJ
Białko 31 g
Tłuszcz 48.5 g
Węglowodany 60.7 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 22.6 g
Sód 1345.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...