Urządzenia i Akcesoria
Frankfurter Kräuter-Pesto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen
Składniki
-
Kürbiskerne30 g
-
Bergkäse in Stücken50 g
-
Frankfurter grüne Kräuter abgezupft50 g
-
glatte Petersilie ohne Stiele½ Bund
-
Ei hart gekocht, halbiert1
-
Rapsöl50 g
-
Senf30 g
-
Saure Sahne100 g
-
Weißweinessig15 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer3 Prisen
-
Kresse-Beet (opcjonalnie) abgeschnitten1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
10 g
Kalorie
1204 kJ /
288 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sauce Hollandaise mit Varianten
10 min
Spargelsuppe aus Spargelschalen
40 min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 min
Spargelcremesuppe
25 min
Himbeeressig-Vinaigrette
5 min
Kräuterbutter
10 min
Frankfurter Kräuter-Pesto
15 min
Kräuterbutter au Café de Paris
1 godz. 10 min
Tomatensuppe
45 min
Tomatensuppe mit Orangensaft
40 min
Süß-scharfes Mangodressing
10 min
Griechischer Krautsalat
20 min