Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g Kürbiskerne
- 50 g Bergkäse, in Stücken
- 50 g Frankfurter grüne Kräuter, abgezupft
- ½ Bund glatte Petersilie, ohne Stiele
- 1 Ei, hart gekocht, halbiert
- 50 g Rapsöl
- 30 g Senf
- 100 g Saure Sahne
- 15 g Weißweinessig
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1204 kJ / 288 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 1.5 g
Alternatywne przepisy
Griechischer Krautsalat
20 min
Obatzter mit Frühlingszwiebeln
5 min
Ingwerdip
5 min
Roquefort-Dressing
10 min
Balsamico-Schalotten
19h
Frankfurter Kräuter-Pesto
15min
Himbeeressig-Vinaigrette
5 min
Käsecreme mit Radieschen und Äpfeln
15min
Gin-Tonic-Lachs
24h
Balsamico-Feigen-Aufstrich
10 min
Grie Soß - Grüne Sauce
20 min
Radieschen-Dip
10 min