Urządzenia i Akcesoria
Frankfurter Kräuter-Pesto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen
Składniki
-
Kürbiskerne30 g
-
Bergkäse in Stücken50 g
-
Frankfurter grüne Kräuter abgezupft50 g
-
glatte Petersilie ohne Stiele½ Bund
-
Ei hart gekocht, halbiert1
-
Rapsöl50 g
-
Senf30 g
-
Saure Sahne100 g
-
Weißweinessig15 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer3 Prisen
-
Kresse-Beet (opcjonalnie) abgeschnitten1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
10 g
Kalorie
1204 kJ /
288 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salatsauce für Blattsalate
10 min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 min
Käsecreme mit Radieschen und Äpfeln
15 min
Currysauce
40 min
Radieschen-Dip
10 min
Wildkräutersalat mit Himbeer-Walnuss-Dressing
15 min
Steinbutt auf Chablis-Gemüse mit Estragonsauce und Sahne-Porree-Kartoffeln
1 godz.
Gorgonzola-Sauce
20 min
Frankfurter Kräuter-Pesto
15 min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10 min
Kräuterbutter au Café de Paris
1 godz. 10 min
Kräuter-Vinaigrette
10 min