Urządzenia i Akcesoria
Frankfurter Kräuter-Pesto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen
Składniki
-
Kürbiskerne30 g
-
Bergkäse in Stücken50 g
-
Frankfurter grüne Kräuter abgezupft50 g
-
glatte Petersilie ohne Stiele½ Bund
-
Ei hart gekocht, halbiert1
-
Rapsöl50 g
-
Senf30 g
-
Saure Sahne100 g
-
Weißweinessig15 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer3 Prisen
-
Kresse-Beet (opcjonalnie) abgeschnitten1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
10 g
Kalorie
1204 kJ /
288 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomatenpaste
30 min
Grie Soß - Grüne Sauce
20 min
Heidelbeer-Honig-Konfitüre
1 godz.
Aprikosen-Curry-Sauce
35 min
Mango Kulfi
4 godz. 20 min
Frankfurter Kräuter-Pesto
15 min
Aprikosen-Ketchup
45 min
Zwiebel-Chutney
40 min
Kräuterbutter au Café de Paris
1 godz. 10 min
Tomatensuppe
45 min
Kräuter-Pesto
15 min
Tomatensuppe mit Orangensaft
40 min