Burgunderbrot
TM5 TM6

Burgunderbrot

4.0 (9 ocen)

Składniki

  • 400 g Roggenkörner
  • 650 g Burgunder Rotwein
  • 300 g Sauerteig, flüssig (z.B. von Seitenbacher)
  • 300 g Dinkelmehl Type 630
  • 2 TL Kümmel
  • 3 TL Salz
  • 15 g Backpulver
  • ½ TL brauner Zucker

Wartości odżywcze
na 20 Scheiben
Kalorie
12273 kJ / 4904 kcal
Białko
92 g
Węglowodany
563 g
Tłuszcz
14 g
Błonnik
82.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy