![Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/312cf9ce03b562e515821643500fd193/Derivates/084cc67a3a48e3620e29fdc42a861a10a60f9575.jpg)
Wersje kompatybilne
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g de cebollín cortado en trozos
- 30 g de mantequilla
- 20 g de aceite de oliva
- 700 g de zapallo camote sin piel cortado en trozos de 4 cm
-
1
cucharada de concentrado de caldo de verduras casero
lub 1 pastilla de caldo de verduras - 1 cucharadita sal
- 700 g de agua
- 1 pellizco de pimienta negra molida
-
5 - 10
g de jengibre fresco
lub 1 cucharadita de pasta de jengibre - 100 g de crema de leche
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 676 kJ / 162 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de zapallito italiano
50min
Porotos granados con mazamorra
1h 15min
Pisco sour
10min
Queque de zanahoria y naranja
2h 15 min
Quinoto verde
40 min
Queque clásico
1 Std. 20 Min
Pastelera de choclo
1hod.
Pan amasado
55min
Pebre
20 min
Calzones rotos
35min
Pie de limón
3h 15min
Sopaipillas chilenas
45min