Wersje kompatybilne
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g de cebollín cortado en trozos
- 30 g de mantequilla
- 20 g de aceite de oliva
- 700 g de zapallo camote sin piel cortado en trozos de 4 cm
-
1
cucharada de concentrado de caldo de verduras casero
lub 1 pastilla de caldo de verduras - 1 cucharadita sal
- 700 g de agua
- 1 pellizco de pimienta negra molida
-
5 - 10
g de jengibre fresco
lub 1 cucharadita de pasta de jengibre - 100 g de crema de leche
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 676 kJ / 162 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Charquicán con charqui
1 Std. 10 Min
Sofrito chileno
20min
Cremoso de mote
1h 20min
Pisco sour
10min
Porotos granados con mazamorra
1h 15min
Queque de zanahoria y naranja
2h 15 min.
Crema de zapallito italiano
50min
Pan amasado
55min
Queque clásico
1h 20min
Pastelera de choclo
1h
Sopaipillas chilenas
45min
Pebre
20min