Porotos granados con mazamorra

Porotos granados con mazamorra

5.0 75 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 raciones

Składniki

  • de choclo congelado en granos
    500 g
  • de albahaca fresca
    8 - 10 hojas
  • de cebolla cortada en dos
    200 g
  • de tomate pelado, cortado en dos y sin semillas
    100 - 150 g
  • de ají de color o paprika
    1 cucharadita
  • de aceite de oliva
    30 g
  • de porotos granados frescos o congelados
    500 g
  • de agua recién hervida
    800 g
  • de zapallo camote pelado y cortado en cubos de 2 cm
    300 g
  • de sal
    2 cucharaditas

Wartości odżywcze na 1 raciones

Kalorie 348 kcal / 1456 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 45 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...