Porotos granados con mazamorra

4.8 94 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 raciones

Składniki

  • 500 g de choclo congelado en granos
  • 8 - 10 hojas de albahaca fresca
  • 200 g de cebolla cortada en dos
  • 100 - 150 g de tomate pelado, cortado en dos y sin semillas
  • 1 cucharadita de ají de color o paprika
  • 30 g de aceite de oliva
  • 500 g de porotos granados frescos o congelados
  • 800 g de agua recién hervida
  • 300 g de zapallo camote pelado y cortado en cubos de 2 cm
  • 2 cucharaditas de sal

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 raciones

Białko 10 g
Kalorie 1456 kJ / 348 kcal
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 45 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...