![Pasta de ave palta y ave pimentón Pasta de ave palta y ave pimentón](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/53b819e3-0c8d-42df-903d-638b1a7be138/Derivates/4da1eb74-14bc-436b-bfaf-32012eecd4d3.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pollo (cocido)
- 800 g de agua
- 50 g de tallo de apio pelado
- 100 g de zanahoria pelada y cortada en trozos de 3 cm
- 1 cucharadita de sal
- 700 g de pechuga de pollo descongelada, deshuesada y sin piel
- 2 ramitas de perejil fresco
- 3 unidades de pimienta negra en grano
- 1 hoja de laurel seco
- 100 g de pimentón rojo cortado en dos y sin pepas
Lactonesa
- 150 g de aceite de maravilla
- 80 g de leche líquida
- ½ cucharadita de sal
- 1 cucharadita de jugo de limón
Pasta de ave-palta
- 200 g de palta
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1588.5 kJ / 379.1 kcal
- Białko
- 24.8 g
- Węglowodany
- 4.7 g
- Tłuszcz
- 28.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Porotos granados con mazamorra
1h 15 min
Charquicán con charqui
1u. 10min
Pisco sour
10min
Plateada al jugo
3 godz. 40 min
Sofrito chileno
20min
Empanada de pino al horno
4 godz.
Queque clásico
1u. 20min
Pastelera de choclo
1h
Pan amasado
55 Min
Pebre
20min
Pie de limón
3 Std. 15 Min
Sopaipillas chilenas
45min