Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
恒温鸡腿肉
- 220 克 鸡腿肉
- ½ 茶匙 盐
- 1 小撮 胡椒粉
- 2 汤匙 橄榄油
- 3 支 新鲜百里香
- 1800 克 水
- 油 ,适量,油煎用
南瓜泥
- 70 克 洋葱 ,切块
- 15 克 红葱头
- 20 克 橄榄油
- 150 克 南瓜 ,去皮去籽,切小块
- 5 克 姜
- 50 克 枫糖
- ½ 茶匙 肉桂粉
- 50 克 奶油
- 35 克 黄油
青豆香菜汁
- 10 克 红葱头 ,切碎
- 1 茶匙 孜然粉
- 10 克 黄油
- 150 克 青豌豆,新鲜或冷冻
- 50 克 香菜
- 120 克 水
- 50 克 奶油
- ½ 茶匙 盐
- ¼ 茶匙 胡椒粉
盛盘
- 1 颗 青菜 ,提前汆烫,一切二
- 2 根 芦笋 ,提前汆烫,一切二
- 2 朵 白花菜,切小朵 ,提前汆烫
- 1 朵 蘑菇 ,切片,提前汆烫
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2634.7 kJ / 629.7 kcal
- Białko
- 20.6 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 41.6 g
- Błonnik
- 4 g