越式魚酸湯

越式魚酸湯

3.0 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 人份

Składniki

  • 1500 克
  • 羅望子醬
    2 大匙
  • 鳳梨 ,切塊(約3公分)
    200 克
  • 牛蕃茄 ,切塊(約3公分)
    300 克
  • 新鮮紅辣椒 ,切段(約3公分)
    2 枝
  • 新鮮豆芽菜
    40 克
  • 魚露
    30 克
  • ½ 茶匙
  • 白肉魚片 切片,(厚約1公分)
    300 克
  • 檸檬汁
    15 克
  • 九層塔
    5 克
  • 新鮮香菜葉
    5 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 146.4 kcal / 612.1 kJ
Białko 15.6 g
Tłuszcz 2.9 g
Węglowodany 17.4 g
Błonnik 1.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...