Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Schalotte, halbiert
- 300 g Tomaten, geviertelt und entkernt
- 2 EL Rotweinessig
- 7 EL Olivenöl
- ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 1 Dose weiße Bohnen, klein (Abtropfgew. 425 g), abgetropft
-
12
Scheiben Baguette (2 cm)
lub 12 Scheiben Ciabatta (2 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1597 kJ / 381 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 18 g
Alternatywne przepisy
Tomatensuppe
40min
Römersalatschiffchen
10min
Mediterranes Ciabatta Stuffing
5min
Bruschetta mit Tomate und Mozzarella
25min
Tomatensuppe
45 min
Bohnensalat mit Tomatendressing
35min
Tomaten-Kartoffel-Salat
1 godz. 20 min
Pesto-Salat
40min
Kräutermarinade zu Roastbeef
1h 30min
Bruschetta mit Olivencreme
5min
Reissalat mit Paprikadressing
30min
Griechischer Bauernsalat
20 Min