Fondue moitié-moitié
TM6 TM5

Fondue moitié-moitié

4.6 (90 ocen)

Składniki

  • 2 Knoblauchzehen
  • 400 g Gruyère, in Stücken (3 cm)
  • 400 g Freiburger Vacherin, in Stücken (3 cm)
  • 2 EL Maisstärke (z. B. Maizena)
  • 200 g Weisswein, trocken
  • 15 g Kirsch, nach Belieben
  • 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
  • 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
  • 1 Prise Paprika edelsüss, gemahlen
  • 700 g Weissbrot, in Würfeln (3 cm)

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
5393 kJ / 1291 kcal
Białko
71 g
Węglowodany
91 g
Tłuszcz
65 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy