Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Teig
- 30 g Olivenöl, nativ und etwas mehr zum Einfetten
- 260 g Wasser
-
1
TL Zucker
lub 1 TL Malzpulver -
½
Würfel frische Hefe (20 g)
lub 1 Pck. Trockenhefe - 500 g Weizenmehl
- 1 ½ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- Weizenmehl zum Bearbeiten
-
200
g Cherrytomaten, halbiert
lub 200 g Oliven, alle Sorten, entkernt - 30 g Olivenöl, nativ
- 2 Prisen Salz
- 20 g Wasser
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1625 kJ / 388 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 62 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 458 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rosmarin Focaccia
2 Std. 30 Min
Rüeblisalat mit Joghurtsauce (TM6)
10 min
Apfelkuchen mit Streuseln (TM6)
2 Std. 30 Min
Focaccia mit Tomaten
40 Min
Fenchelsalat mit Parmesan (TM6)
10 min
Waadtländer Flammkuchen
1hod. 30min
Linsensalat mit Randen und Feta
30 Min
Bündner-Spätzli
45 Min
Peperoni-Risotto
35 Min
Forellen mit Gemüsereis
45 Min
Ofen-Käseschnitte
35 Min
Kartoffelstock nature
55 Min