Urządzenia i Akcesoria
Landweinbowle mit Früchten von der Streuobstwiese
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
10 Portionen
Składniki
-
Pflaumen entsteint400 g
-
Birnen geschält, entkernt400 g
-
Ahornsirup100 g
-
Korn50 g
-
Rotwein kalt500 g
-
Mineralwasser mit Kohlensäure kalt200 g
-
Eiswürfel200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
479 kJ /
114 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 4/2018
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Amsterdam - Bessen Genever (Johannisbeerlikör)
504 godz.
Käse-Kasseler-Salat
20 min
Biermarinade zu Nackensteaks
4 godz. 20 min
Käsecreme mit Radieschen und Äpfeln
15 min
Melonen-Gin-Granita
1 godz. 25 min
Radieschen-Dip
10 min
Heißer Eierpunsch mit weißer Schokolade
15 min
Birnen-Blondie
1 godz. 15 min
Bacon-Kümmel-Dressing zu Kohlsalaten
10 min
Rhabarber-Vanille-Likör
45 min
Friesischer Eiergrog (Niedersachsen)
15 min
Pflaumenlikör
20 min