
Urządzenia i Akcesoria
Pavlova
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 20 min
8 raciones
Składniki
-
de azúcar220 g
-
de clavo molido1 pellizco
-
de nuez moscada molida1 pellizco
-
de canela molida1 pellizco
-
de jengibre molido1 pellizco
-
de clara de huevo (a temperatura ambiente un mínimo de 24 horas)140 g
-
de cremor tártaro (opcjonalnie)1 pellizco
-
de vinagre½ cucharadita
-
de nata montada500 g
-
de frutas frescas variadas en trozos (piña, fresas, kiwis, mandarinas, frambuesas, etc.)500 g
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
308 kcal /
1292 kJ
Białko
4.4 g
Tłuszcz
14.1 g
Węglowodany
43.8 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
8.6 g
Sód
36.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Repostería
80 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania