Pavlova con frutos rojos y coulis de frambuesa

4.4 35 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
12 raciones

Składniki

Coulis de frambuesa
  • 200 g de frambuesas (frescas o congeladas)
  • 100 g de azúcar
  • 20 g de zumo de limón
Pavlova
  • 330 g de azúcar
  • 250 g de clara de huevo (aprox. 8 claras de huevo), a temperatura ambiente
  • 1 cucharada de azúcar vainillado
  • 1 pellizco de cremor tártaro
  • 1 cucharadita de vinagre
  • 2 cucharadas de maicena
Crema de frambuesa
  • 600 g de nata (35% de grasa)
  • 20 g de frambuesas frescas
Montaje
  • 500 g de frutos rojos frescos variados

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 90.4 mg
Białko 4 g
Kalorie 1451 kJ / 345 kcal
Tłuszcz 18 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 11.4 g
Węglowodany 43 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...