
Urządzenia i Akcesoria
Tronco de Navidad
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 8 godz. 30 min
20 raciones
Składniki
Almíbar
-
de agua100 g
-
de azúcar130 g
-
de zumo de limón20 g
-
de licor de naranja (opcjonalnie) (p. ej . Cointreau® o Grand Marnier®)2 cucharadas
Bizcocho
-
huevos5
-
de azúcar140 g
-
de azúcar vainillado1 cucharadita
-
de harina de repostería120 g
-
de sal1 pellizco
Crema de trufa
-
de nata (35% de grasa)500 g
-
de azúcar75 g
-
de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos200 g
Cobertura de chocolate
-
de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos150 g
-
de agua50 g
-
de mantequilla50 g
Decoración
-
de chocolate fondant para postres (50% cacao) en láminas100 g
-
de azúcar glas1 cucharadas
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
326 kcal /
1362 kJ
Białko
4.5 g
Tłuszcz
20.3 g
Węglowodany
31.4 g
Błonnik
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Repostería
80 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania