Urządzenia i Akcesoria
Pisco sour
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 vasos
Składniki
-
200 g azúcar
-
1 cda ralladura de limón
-
5 limones verdes sin piel y en supremas
-
200 g de grappa200 g de pisco
-
250 g agua
-
2 clara de huevo
-
5 cubito de hielo
-
½ cdita amargo de angostura
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 vaso
Białko
1 g
Kalorie
949 kJ /
227 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
COCINA DE AMÉRICA DEL SUR
10 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Risotto de camarón y espárragos
45 min
Choripanes con salsa pebre
2 godz.
Leche asada
4 godz. 40 min
Sopapilla
1 godz. 10 min
Ají de gallina
1 godz. 15 min
Empanadas chilenas (empanadas de pino)
6 godz. 50 min
Cóctel pisco sour
10 min
Chupe de locos
1 godz. 20 min
Porotos granados con mazamorra
1 godz. 15 min
Sopaipillas chilenas
45 min
Pasta de ave palta y ave pimentón
35 min
Pebre
20 min