Pan brioche de hamburguesa

Pan brioche de hamburguesa

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
10 unidades

Składniki

  • 20 g de azúcar
  • 5 g de levadura de panadería deshidratada
  • 80 g de leche
  • 150 gramo agua y un poco más para el horno
  • 450 hoja de harina
  • 1 ½ cucharaditas de sal
  • 80 g de mantequilla a temperatura ambiente. Y un poco más para enmantequillar
  • 1 huevo
  • 1 yema de huevo ligeramente batido
  • 1 cucharada semillas de sésamo (opcional)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 410.9 mg
Białko 7 g
Kalorie 1060.4 kJ / 252.5 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 4.9 g
Węglowodany 35 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...