![Mousse de maracuyá Mousse de maracuyá](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b13f0cc7-4916-4a74-af90-e1219140a8ec/Derivates/59586281-1701-4258-b562-59cb83419ff5.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de pulpa de maracuyá descongelada y con sus pepas
- 400 g de leche condensada
- 400 g de crema de leche con un mínimo de 30% de materia grasa, muy fría
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1445 kJ / 345 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 18 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pisco sour
10min
Cóctel pisco sour
10min
Pastelera de choclo
1h
Pie de limón
3 Std. 15 Min
Goulash
1h
Torta de hojarasca
3h 30min
Aperitivo de queso azul y nueces
1h 25min
Chupe de locos
1h 20min
Queque clásico
1h 20min
Crema de zapallito italiano
50min
Quiche de zapallito italiano
1h 10min
Sopaipillas chilenas
45min