Urządzenia i Akcesoria
Mousse de maracuyá
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
8 raciones
Składniki
-
500 g de pulpa de maracuyá descongelada y con sus pepas
-
400 g de leche condensada
-
400 g de crema de leche con un mínimo de 30% de materia grasa muy fría
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 ración
Białko
7 g
Kalorie
1445 kJ /
345 kcal
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pebre
20 min
Pisco sour
10 min
Manjarate
3 godz. 40 min
Pie de limón
3 godz. 15 min
Budín de atún
50 min
Postre de coco
2 godz. 45 min
Queque de naranja
1 godz.
Triffle de maracuyá
4 godz. 30 min
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50 min
Carbonada
1 godz. 15 min
Queque de zanahoria y naranja
2 godz. 15 min
Pastelera de choclo
1 godz.