Salsa blanca italiana

Salsa blanca italiana

3.3 16 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 porciones

Składniki

  • 100 g de cebolla
  • 30 g de aceite de oliva
  • 2 cucharadas de tomillo fresco
  • 200 g de vino espumoso tipo Prosecco
  • 100 g de leche
  • 100 g de crema
  • 1 cucharadita de fécula de maíz
  • sal al gusto
  • pimienta blanca al gusto

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 1.5 g
Kalorie 823 kJ / 196 kcal
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 3.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...