![Salsa blanca italiana Salsa blanca italiana](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/485CAA82-B64A-4C25-841B-8AC5CF39899B/Derivates/F3C52ED7-23FD-4C7A-9BA5-46FD8B2B4211.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva
- 2 cucharadas de tomillo fresco
- 200 g de vino espumoso, tipo Prosecco
- 100 g de leche
- 100 g de crema
- 1 cucharadita de fécula de maíz
- sal, al gusto
- pimienta blanca, al gusto
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 823 kJ / 196 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 3.3 g
- Tłuszcz
- 16 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pay de limón
3 Std. 30 Min
Crema batida
10 Min
Merengue
15 Min
Merengue suizo
15 Min
Menú: Sopa de calabaza. Pescado con arroz y verduras. Crumble de manzana y pera
1 Std.
Mini panqueques de naranja
20 Min
Risotto de camarón y espárragos
45 Min
Crepas con salmón ahumado y crema de queso
50 min
Crema batida rápida
5 min
Salsa bechamel
15 Min
Puré de papas
50 min
Puré de papa
50 min