Cocarrois mallorquines de repollo y coliflor

Cocarrois mallorquines de repollo y coliflor

4.5 32 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
14 unidades

Składniki

Masa
  • 90 g de manteca de cerdo
  • 90 g de aceite de oliva virgen extra
  • 140 g de agua
  • 500 g de harina
  • 1 cucharadita de sal
Relleno y montaje de los cocarrois
  • 340 g de repollo cortado en trozos de aprox. 5 cm
  • 340 g de ramilletes de coliflor
  • 220 g de cebolletas en rodajas
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 cucharadita de pimienta molida
  • 1 cucharadita de pimentón
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 100 g de pasas sin semillas

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 unidad

Białko 5 g
Kalorie 1271 kJ / 304 kcal
Tłuszcz 17 g
Błonnik 3.3 g
Węglowodany 32.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...