Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 克 水
- 250 克 猪肉 ,选择瘦肉,切块,提前汆水
- 8 粒 瑶柱 ,冷水泡开后沥干水分
- 2 片 姜
- 400 克 哈密瓜 ,切块
- 1 茶匙 盐 ,依个人口味调整
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 862 kJ / 206 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 24.5 g
- Tłuszcz
- 4.4 g
- Błonnik
- 0.6 g