鲫鱼赤豆汤
TM5 TM6

鲫鱼赤豆汤

4.0 (2 oceny)

Składniki

  • 100 克 红豆 ,至少浸泡12小时后沥干水分
  • 1200 克 水
  • 20 克 油
  • 20 克 大葱 ,切段
  • 10 克 姜 ,切片
  • 1 条 鲫鱼 ,约400克,去除内脏洗净擦干,切三段

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
134 kJ / 32 kcal
Białko
4.7 g
Węglowodany
1.5 g
Tłuszcz
0.8 g
Błonnik
0.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy