Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 stroužek česneku
- 1 kousek zázvoru, čerstvého (2 cm), na tenké plátky
- 1 cibule, napůl
- 20 gramů oleje
- 700 gramů vody
-
1 ½
vrchovaté čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
lub 1 ½ kostky zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - 300 gramů dýně hokkaidó, bez semínek, na kostky
- 200 gramů mrkve, na kousky (5 mm)
- 20 gramů citrónové šťávy
- ½ čajové lžičky soli
- 1 čajová lžička kari
- ¼ čajové lžičky římského kmínu, celého
- 200 gramů červené čočky
- 300 gramů kuřecích prsou, na kousky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1374 kJ / 329 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 9.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dýňovo-čočková polévka
45p
Pomalu vařená dýňovo-fazolová polévka s kokosovým mlékem
16 Std. 20 Min
Dýňové stew s cizrnou a kadeřavou kapustou
45p
Květáková kari polévka
45p
Jáhlovo-maková kaše
20min
Čočková polévka s rajčaty
2 Std. 5 Min
Kari polévka s červenou čočkou a batáty
45p
Cizrnová polévka s listovým špenátem
35p
Paleo lasagne z batátů (bez mouky)
55min
Dýňová polévka s chorizem a řapíkatým celerem
30p
Krémová polévka z červené čočky
35p
Čočkovo-dýňový guláš
1óra