Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 gramů cibule, napůl
- 50 gramů másla
-
200
gramů rajčat, na kousky
lub 2 polévkové lžíce rajčatového protlaku - 1 čajová lžička mleté papriky, sladké uzené
- 1 špetka kajenského pepře, mletého (opcjonalnie)
- 100 gramů červené čočky
- 50 gramů bulguru
- 1000 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty, domácí
lub 1 zeleninový bujón (pro 0.5l vody) - 1 čajová lžička soli
- 1 čajová lžička pepře, černého, mletého
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
- 1 polévková lžíce máty, sušené, nasekané, v ruce rozemnuté (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 696 kJ / 166 kcal
- Białko
- 5.85 g
- Węglowodany
- 20.02 g
- Tłuszcz
- 7.28 g
- Błonnik
- 1.15 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Eintopf se zelím a kroupami
1h
Kari ze špičatého zelí
35min
Dýňové stew s cizrnou a kadeřavou kapustou
45 min
Marocká polévka harira s kuřecím masem
55 min
Veganská žampiónová masala s chilli a kurkumou
25 min
Dýňovo-čočková polévka
45 min
Lilkové kari s kokosovým mlékem a arašídovým máslem
30 min
Batátový eintopf s klobásou a fazolemi
45 min
Jáhlová polévka se zeleninou
35min
Veganská dršťková polévka s cizrnou a hlívou ústřičnou
30 min
Musaka z červené čočky
2h 20min
Bramborová kari polévka
35min