Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream

Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream

3.2 128 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
800 g

Składniki

  • egg whites room temperature (approx. 200 g)
    6
  • caster sugar
    250 g
  • salted butter softened, cut into pieces (1.5 cm - see Tips)
    425 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • vanilla bean paste
    ½ tsp

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 800 g

Sód 2998.8 mg
Białko 21.1 g
Kalorie 17218.3 kJ / 4115.3 kcal
Tłuszcz 345 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 218.5 g
Węglowodany 252.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...