Urządzenia i Akcesoria
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
800 g
Składniki
-
egg whites room temperature (approx. 200 g)6
-
caster sugar250 g
-
salted butter softened, cut into pieces (1.5 cm - see Tips)425 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
vanilla bean paste½ tsp
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 800 g
Sód
2998.8 mg
Białko
21.1 g
Kalorie
17218.3 kJ /
4115.3 kcal
Tłuszcz
345 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
218.5 g
Węglowodany
252.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Craquelin choux puffs with raspberry and white chocolate filling
26 godz. 30 min
Pani popo (Samoan coconut buns)
3 godz. 25 min
Delicious lemon pudding
55 min
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
10 godz. 55 min
Decadent dark chocolate brownies
1 godz. 30 min
Cinnamon buns
3 godz. 5 min
Chocolate ganache
20 min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28 godz. 15 min
Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting
2 godz. 10 min
Lemon meringue cupcakes
1 godz. 30 min
Cream cheese frosting
5 min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4 godz. 40 min