Urządzenia i Akcesoria
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
800 g
Składniki
-
egg whites room temperature (approx. 200 g)6
-
caster sugar250 g
-
salted butter softened, cut into pieces (1.5 cm - see Tips)425 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
vanilla bean paste½ tsp
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 800 g
Sód
2998.8 mg
Białko
21.1 g
Kalorie
17218.3 kJ /
4115.3 kcal
Tłuszcz
345 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
218.5 g
Węglowodany
252.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Buttercream Icing
10 Min
Chocolate butter cream
10 Min
Lemon meringue tarts
25 Std. 30 Min
Chocolate ganache
20 Min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28 Std. 15 Min
Royal icing
5 Min
Buttercream icing
5 Min
Jalapeño honey butter
15 Min
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2 Std. 40 Min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1 Std. 15 Min
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2 Std.
Cream cheese frosting
5 Min