Urządzenia i Akcesoria
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
800 g
Składniki
-
egg whites room temperature (approx. 200 g)6
-
caster sugar250 g
-
salted butter softened, cut into pieces (1.5 cm - see Tips)425 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
vanilla bean paste½ tsp
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 800 g
Sód
2998.8 mg
Białko
21.1 g
Kalorie
17218.3 kJ /
4115.3 kcal
Tłuszcz
345 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
218.5 g
Węglowodany
252.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pavlova
6 godz.
Japanese Bakery Special Custard
2 godz.
Lemon glaze madeleines
24 godz. 30 min
Tempered Chocolate
40 min
Tempered chocolate
40 min
Lemon meringue tarts
25 godz. 30 min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27 godz.
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28 godz. 15 min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4 godz. 30 min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4 godz. 40 min
Ombré cake
4 godz.
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1 godz. 15 min