Cuernos de gacela

Cuernos de gacela

3.7 7 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
30 unidades

Składniki

Masa
  • de harina de repostería
    350 g
  • huevo
    1
  • de mantequilla (a temperatura ambiente en trozos)
    120 g
  • de agua de azahar
    60 g
Relleno
  • de azúcar
    230 g
  • de almendras crudas sin piel
    200 g
  • de agua de azahar
    20 g
  • clara de huevo
    1
Montaje de los cuernos de gacela
  • claras de huevo
    1

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 136 kcal / 568 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 16 g
Błonnik 1.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...