Pan francés

Pan francés

4.3 18 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 rebanadas

Składniki

  • 1 huevo
  • 165 g de leche de almendras
  • 1 cdita de vainilla
  • ½ cdita de canela en polvo
  • 4 rebanadas de pan blanco o integral
  • fruta para decorar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 rebanada

Białko 8.5 g
Kalorie 1426 kJ / 339.5 kcal
Tłuszcz 9.8 g
Błonnik 5.8 g
Węglowodany 60.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...