Urządzenia i Akcesoria
Pan francés
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 rebanadas
Składniki
-
1 huevo
-
165 g de leche de almendras
-
1 cdita de vainilla
-
½ cdita de canela en polvo
-
4 rebanadas de pan blanco o integral
-
fruta para decorar
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 rebanada
Białko
8.5 g
Kalorie
1426 kJ /
339.5 kcal
Tłuszcz
9.8 g
Błonnik
5.8 g
Węglowodany
60.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
LIBRO A. INFANTIL
64 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Pan francés
30 min
Hot cakes de avena
30 min
Agua de pepino y limón
10 min
Tortitas de papa
25 min
Sopa de letras
20 min
Chocolate caliente
15 min
Pan francés con compota de jengibre, pera y moras
40 min
Espaguetti con albóndigas
55 min
Hotcakes de plátano y chispas de chocolate
30 min
Hamburguesas del carrito
1 godz. 20 min
Hot cakes
25 min
Enfrijoladas
30 min