Urządzenia i Akcesoria
Pan francés
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 rebanadas
Składniki
-
1 huevo
-
165 g de leche de almendras
-
1 cdita de vainilla
-
½ cdita de canela en polvo
-
4 rebanadas de pan blanco o integral
-
fruta para decorar
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 rebanada
Białko
8.5 g
Kalorie
1426 kJ /
339.5 kcal
Tłuszcz
9.8 g
Błonnik
5.8 g
Węglowodany
60.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
LIBRO A. INFANTIL
64 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Enfrijoladas
30 min
Pan francés
30 min
Hot cakes de avena
30 min
Avena con chocolate y frutos rojos
20 min
Hot cakes de harina de avena
30 min
Tacos de papa
1 godz.
Ponche
40 min
Esquites
30 min
Hot cakes de plátano sin gluten
25 min
Hot cakes
25 min
Yakimeshi vegetariano
35 min
Hotcakes de plátano y chispas de chocolate
30 min