Urządzenia i Akcesoria
Bulgurlu maydanoz salatası
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 porsiyon
Składniki
-
ince bulgur40 g
-
sıcak su65 g
-
maydanoz sadece yaprakları (bk. Öneriler)140 g
-
nane yaprağı40 adet
-
taze soğan (yakl. 3 sap), parçalara bölünmüş (2 cm)50 g
-
zeytinyağı20 g
-
limon suyu1 tk
-
nar ekşisi1 tk
-
sumak (opcjonalnie)½ tk
-
tuz¼ tk
-
nar ayıklanmış½ adet
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsiyon
Białko
3.2 g
Kalorie
517.9 kJ /
123.7 kcal
Tłuszcz
5.5 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
15.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Brak ocen
Café de Paris Tereyağlı Bonfile
45 min
Çağla Ezmesi
10 min
Buharda pişmiş kuşkonmaz
35 min
Parmesanlı Bezelye Ezmesi
15 min
Tayvan Usulü Buharda Etli Yapışkan Pirinç
2 godz. 30 min
Zencefilli Bezelye Çorbası, Brokoli Eşliğinde Limonlu Somon
50 min
Taze Otlu Fasulye Köftesi
25 min
Hollandez sos
20 min
Dört Peynirli Yassı Ekmek
40 min
Otlu Tereyağlı Kontrfile, Biberiyeli Patates ve Brokoli
45 min
Çerkez Tavuğu
1 godz.