Pastelera de choclo

Pastelera de choclo

4.9 41 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 raciones

Składniki

  • de choclo congelado en granos
    1000 g
  • de albahaca fresca
    6 hojas
  • de cebolla cortada en cuatro
    450 g
  • de aceite de oliva
    50 g
  • de ají de color o paprika
    1 - 2 cucharaditas
  • de sal
    2 cucharaditas
  • de azúcar y algo más para espolvorear
    45 g
  • de leche
    100 g
  • de pimienta negra recién molida
    1 pellizco
  • de mantequilla
    5 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 319 kcal / 1335 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 50 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...