Pastelera de choclo

4.7 54 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 raciones

Składniki

  • 1000 g de choclo congelado en granos
  • 6 hojas de albahaca fresca
  • 450 g de cebolla cortada en cuatro
  • 50 g de aceite de oliva
  • 1 - 2 cucharaditas de ají de color o paprika
  • 2 cucharaditas de sal
  • 45 g de azúcar y algo más para espolvorear
  • 100 g de leche
  • 1 pellizco de pimienta negra recién molida
  • 5 g de mantequilla

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 6 g
Kalorie 1335 kJ / 319 kcal
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 50 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...