Urządzenia i Akcesoria
Pulled pork med dampede boller
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz.
6 portioner
Składniki
Dampede boller
-
vegetabilsk olie til smøring
-
vand300 g
-
30 g gær, smuldrettørgær3 tsk
-
hvedemel500 g
-
salt, fint2 tsk
Pulled pork
-
1000 - 1200 g nakkefilet, svinekødsvineskulder, uden ben1000 - 1200 g
-
hvidløgsfed3
-
rødløg (ca.1 løg), skåret i halve120 g
-
gulerødder skåret i mindre stykker110 g
-
selleristilk (ca. 2 stilke), skåret i mindre stykker80 g
-
fennikel (ca. 1/2 knold), renset, skåret i små strimler80 g
-
æbler (fx. Granny Smith), kernehus fjernet, skåret i ottendedele2
-
olivenolie40 g
-
2 tsk sød paprikarøget paprika, stødt2 tsk
-
sennep1 tsk
-
chili, tørret i flager½ tsk
-
farin1 spsk
-
eddike80 g
-
50 g sirupmelasse, alle slags50 g
-
1 hønsebouillon, terning (til 0,5 l)hønsebouillon1 spsk
-
tomatpure1 spsk
-
mælk til pensling1 - 2 spsk
-
salatblade efter smag, til servering
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
48.9 g
Kalorie
3745 kJ /
891 kcal
Tłuszcz
40.7 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
80.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
All meals in one
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Piri Piri kylling med salat
Brak ocen
Provencalsk kylling
Brak ocen
Kylling med honning og blomkålspuré
50 min
Steak au Poivre (peberbøf)
Brak ocen
Oksekødskofta med feta
Brak ocen
Kaloriefattig lasagne
Brak ocen
Bahn mi med kylling
Brak ocen
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Brak ocen
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Brak ocen
Fitnessbowls med brune ris og kylling (1800 kcal)
Brak ocen
Svinemørbrad med selleripuré og citronsauce (1800 kcal)
Brak ocen
Dal med kylling og spinat (1500 kcal)
40 min