Dampet couscous med oksekød

Dampet couscous med oksekød

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portioner

Składniki

  • koriander, frisk kun blade
    4 kviste
  • persille, frisk kun blade
    4 kviste
  • hvidløgsfed
    2
  • løg (ca. 1 løg), skåret i halve
    150 g
  • olivenolie
    40 g
  • kanel, stødt
    2 tsk
  • ingefær, stødt
    1 tsk
  • safran, stødt
    2 knivspids
    ½ tsk safran, stødt
  • røget paprika, stødt
    ¼ tsk
    ¼ tsk sød paprika
  • muskatnød, stødt
    1 - 2 knivspids
  • bøf skåret i tern (3 cm)
    800 g
    800 g bøf, tyndsteg, skåret i tern (3 cm)
  • grøntsagsbouillon efter smag
    1 - 2 spsk
    1 - 2 grøntsagsbouillon, terninger (hver til 0,5 l)
  • hvedemel
    2 tsk
  • salt, fint
    ½ tsk
  • sort peber, friskkværnet
    ½ tsk
  • perle couscous
    300 g
    300 g couscous
  • vand
    900 g
  • gulerødder skåret i mindre stykker (1-2 cm)
    180 g
  • majroe skåret i mindre stykker (1-2 cm)
    220 g
  • courgetter skåret i mindre stykker (1-2 cm)
    250 g
  • rosiner
    100 g
  • hvide kikærter, dåse drænet og skyllet (drænet vægt)
    240 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 86.3 g
Kalorie 4467 kJ / 1063 kcal
Tłuszcz 32.7 g
Błonnik 15.1 g
Węglowodany 99.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie