Urządzenia i Akcesoria
Duo de purés de fruta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
10 doses
Składniki
-
folhas de gelatina neutra6
-
Água q.b. p/ hidratar
-
maçã s/ casca cortada em pedaços650 g
-
mel20 g
-
morangos500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
3.6 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
250.6 kJ /
59.9 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
14.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sobremesas
30 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Gelado de framboesas e coco
4 godz. 30 min
Mousse de maçã
8 godz. 20 min
Tarte de frutos silvestres
4 godz. 10 min
Panacota de framboesa com molho de laranja
4 godz. 35 min
Bavaroise de morango
8 godz. 5 min
Gelado de amoras e mirtilos
10 min
Semifrio de morango
6 godz.
Gelado de manjerona
8 godz.
Copinhos
1 godz. 30 min
Panacota de maracujá
5 godz. 10 min
Panacota light com morangos
3 godz.
Panacota de frutos do bosque light
7 godz.