Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 260 g di latte parzialmente scremato
- 15 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 0 + q.b.
- 100 g di burro morbido
- 40 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- acqua q.b.
- 1 uovo sbattuto
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 3005 kJ / 712 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 102.8 g
- Tłuszcz
- 24.8 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panini all'olio
3h 10min
Pan brioche allo yogurt
5h 15min
Mantovanine
2h 45min
Panini al curry e ricotta
2 godz. 35 min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Pane australiano con burro dolce
45min
Pagnotte turche
2 Std. 20 Min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Ciabattine veloci
3h 10min