Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 260 g di latte parzialmente scremato
- 15 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 0 + q.b.
- 100 g di burro morbido
- 40 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- acqua q.b.
- 1 uovo sbattuto
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 3005 kJ / 712 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 102.8 g
- Tłuszcz
- 24.8 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bruco brioche
2h
Panini al latte con cioccolato
4h 40 min
Pane al latte
2h 20 min
Panini limone e miele
5h 30 min
Pagnotta al rosmarino
3u. 30min
Corona bordolese
5h 20 min
Pane con farina di mais
5h 5min
Brioche morbide molisane
7h
Brioches senza burro
4h
Panini dolci al latte
2 godz. 40 min
Panini al latte ripieni di crema alla vaniglia
40 min
Brioche francese al burro
5 Std. 40 Min