芋頭章魚煮
TM5 TM6

芋頭章魚煮

(Brak ocen)

Składniki

  • 500 克 水 (蒸煮用)
  • 600 克 芋頭 ,去皮,切塊(約4公分)
  • 600 克 肉類高湯
  • 50 克 清酒
  • 40 克 糖
  • 5 克 薑 ,切片
  • 45 克 柴魚醬油
  • 500 克 小章魚
    lub 500 克 透抽 ,切圈(約1.5公分)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1403.9 kJ / 3363.4 kcal
Białko
21.4 g
Węglowodany
56.6 g
Tłuszcz
2.8 g
Błonnik
3.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy