Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 克 水 (蒸煮用)
- 600 克 芋頭 ,去皮,切塊(約4公分)
- 600 克 肉類高湯
- 50 克 清酒
- 40 克 糖
- 5 克 薑 ,切片
- 45 克 柴魚醬油
-
500
克 小章魚
lub 500 克 透抽 ,切圈(約1.5公分)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1403.9 kJ / 3363.4 kcal
- Białko
- 21.4 g
- Węglowodany
- 56.6 g
- Tłuszcz
- 2.8 g
- Błonnik
- 3.5 g