芋頭章魚煮

芋頭章魚煮

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 人份

Składniki

  • (蒸煮用)
    500 克
  • 芋頭 ,去皮,切塊(約4公分)
    600 克
  • 肉類高湯
    600 克
  • 清酒
    50 克
  • 40 克
  • ,切片
    5 克
  • 柴魚醬油
    45 克
  • 小章魚
    500 克
    500 克 透抽, ,切圈(約1.5公分)

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 3363.4 kcal / 1403.9 kJ
Białko 21.4 g
Tłuszcz 2.8 g
Węglowodany 56.6 g
Błonnik 3.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...