
Urządzenia i Akcesoria
芋頭章魚煮
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 人份
Składniki
-
水 (蒸煮用)500 克
-
芋頭 ,去皮,切塊(約4公分)600 克
-
肉類高湯600 克
-
清酒50 克
-
糖40 克
-
薑 ,切片5 克
-
柴魚醬油45 克
-
小章魚500 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
3363.4 kcal /
1403.9 kJ
Białko
21.4 g
Tłuszcz
2.8 g
Węglowodany
56.6 g
Błonnik
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

我的深夜食堂
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan