Urządzenia i Akcesoria
Hazelnut Bavarian
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 25 min
8 portions
Składniki
-
gelatine leaves platinum strength4
-
hazelnuts toasted100 g
-
whipping cream chilled500 g
-
egg yolks from medium eggs6
-
caster sugar120 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
1 Tbsp rumwater1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.5 g
Kalorie
1629 kJ /
388 kcal
Tłuszcz
33.3 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
17.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crusted Pâté (Spain)
10 h
Ice Cream Layer Cake
43 h 35 min
Coffee Semifreddo
6 h 30 min
Almond Tuiles
1 h 30 min
Chocolate and Sesame Ganache
13 h
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Piped Raspberry Mousse
1 h
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3 h
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2 h 35 min
Unbaked Marbled Cheesecake
4 h 35 min
Mini Eccles Cakes with Potted Stilton
3 h 40 min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6 h 45 min