Urządzenia i Akcesoria
Hazelnut Bavarian
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 25 min
8 portions
Składniki
-
gelatine leaves platinum strength4
-
hazelnuts toasted100 g
-
whipping cream chilled500 g
-
egg yolks from medium eggs6
-
caster sugar120 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
1 Tbsp rumwater1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.5 g
Kalorie
1629 kJ /
388 kcal
Tłuszcz
33.3 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
17.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meat stock paste
45 min
Vanilla sugar
72 godz.
Salame di Cioccolato (Chocolate Salami)
3 godz. 10 min
Rum Babas
3 godz. 45 min
Fruity Quinoa Puddings with Raspberry Sauce
2 godz.
Empress Rice with Crème Anglaise
2 godz.
Frozen Raspberry Ripple Meringue
4 godz. 10 min
Raspberry and Coconut Cake
1 godz. 50 min
Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling
3 godz. 15 min
Rhubarb and Ginger Tart
1 godz. 45 min
Irish Stout and Walnut Bread
2 godz. 50 min
Caramel Cake with Fruit and Caramel Sauce
3 godz. 50 min