Urządzenia i Akcesoria
Hazelnut Bavarian
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 25 min
8 portions
Składniki
-
gelatine leaves platinum strength4
-
hazelnuts toasted100 g
-
whipping cream chilled500 g
-
egg yolks from medium eggs6
-
caster sugar120 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
1 Tbsp rumwater1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.5 g
Kalorie
1629 kJ /
388 kcal
Tłuszcz
33.3 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
17.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seafood Salad; Saffron and Burrata Risotto; Chocolate Lava Cakes
1 godz. 15 min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15 min
Tiramisu
5 godz. 20 min
Crème caramel (flan)
3 godz.
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
3 godz. 40 min
Panna Cotta
6 godz. 15 min
Chocolate Pudding
6 godz. 30 min
Mocaccino Budino - Budino mocaccino
6 godz. 15 min
Quick Cheese Soufflés
45 min
Chocolate Soufflé with Orange
45 min
Chocolate mousse
3 godz. 20 min
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55 min