
Urządzenia i Akcesoria
Hazelnut Bavarian
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 25 min
8 portions
Składniki
-
gelatine leaves platinum strength4
-
hazelnuts toasted100 g
-
whipping cream chilled500 g
-
egg yolks from medium eggs6
-
caster sugar120 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
water1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
388 kcal /
1629 kJ
Białko
6.5 g
Tłuszcz
33.3 g
Węglowodany
17.3 g
Błonnik
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Brioche
8 godz.
Sugar glaze
5 min
Choux Pastry
2 godz.
Almond Honey Semolina Cake
1 godz.
Brioche
5 godz.
Easter Cheese Parcels (Flaounes)
1 godz. 5 min
Lemon and White Chocolate Cream Tart
2 godz. 45 min
Decadent Chocolate and Coconut Cups
1 godz.
Mocha Cake
2 godz. 5 min
Lemon Tart
4 godz. 30 min
Raspberry and Vanilla Éclairs
2 godz.
Lemon meringue tart
2 godz. 30 min