Urządzenia i Akcesoria
Hazelnut Bavarian
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 25 min
8 portions
Składniki
-
gelatine leaves platinum strength4
-
hazelnuts toasted100 g
-
whipping cream chilled500 g
-
egg yolks from medium eggs6
-
caster sugar120 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
1 Tbsp rumwater1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.5 g
Kalorie
1629 kJ /
388 kcal
Tłuszcz
33.3 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
17.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6 godz. 30 min
Carrot Cake
2 godz. 30 min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6 godz. 30 min
Cheese Sticks
55 min
Apricot Raspberry Cheesecake
5 godz. 30 min
Cheesecake Ice Cream
6 godz. 20 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Apple Marinade
10 min
Piped Raspberry Mousse
1 godz.
Fruit Tart with Camomile Custard
2 godz.
Almond and Matcha Cake
1 godz. 10 min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6 godz. 15 min